Over ons

Kwaliteit tegen een scherpe prijs; per commissie uit voorraad leverbaar! 

ProdInter Holland BV is al vele jaren een begrip in de meubel- en keukenindustrie. Van huis uit een Non-Ferro spuitgieterij en galvanisch bedrijf maar nu vooral groothandel met als specialisatie decoratief "sier meubelbeslag" zoals: knoppen, grepen en meubelpoten. Steeds meer komt de nadruk te liggen op  eigen "design" om een unieke collectie samen te stellen

Met 30 jaar ervaring biedt ProdInter Holland producten met een hoge kwaliteit aan tegen zeer scherpe prijzen, per commissie, uit voorraad leverbaar.

Wij zijn dus uw magazijn!  

Vandaag besteld is veelal morgen geleverd.

De combinatie van het vertegenwoordigen van top merken als Furnipart, Didheya, Viefe, Crofts & Assinder en niet te vergeten: onze eigen productlijn betekent voor u als klant, dat u altijd de mooiste nieuwste modellen koopt tegen een zeer competitieve prijs.

Hier zal u zich altijd onderscheiden en een hoge waarde aan uw producten toe voegen.

Kwaliteit en service is het hart van onze zaak

Dankzij onze achtergrond als producent kunnen wij goed beoordelen hoe een product er uit moet zien en wat het mag kosten. Niet alleen qua vorm maar juist ook qua afwerking. U vindt bij ProdInter Holland BV alleen producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Voor een helder overzicht van ons product gamma kunt u terecht op de producten pagina van deze website